Tuesday, February 14, 2012

Folio :: Tempahan Aleeya Nabilah

 Assalammualaikum .,, oit2 .. jawabb lerr .. wajibb tu ;p

Actually mimie nervous sangat buat tempahan ni .. 
mana tak nya first time tu .. 
Untuk first time mesti laa harga murahh .. sebab takut karang hodoh pula template mimie buat .. hehe..
tapi mimie puas 75% tengok hasil yang  dibuat .. sikit kan keyakinan ku ? ahaha XD banyak kena perbaiki lagi nihh .. 
Kak Aleeya dia nak warna purple .. gemar warna purple macam kitaa laa ^^
Funny kan tengok pic tu ? sebelah menyebelah .. hehe.. tak pandai nak screen capture dari bawah sampai atas .. so combine jelaa macam tu .. hehe.. kira oke lertuww.. ;p
Harap kak aleeyaa suka lah ye ^^

TERJAH BLOG KAK ALEEYA
Sad story plus sakit hati !!
Tahu tak ni template keberapa mimie buat untuk kak aleeya  ? kali ke-2 taw !template pertama group WLA pernah laa tengok .. sedih gilaa bila benda yang dah save , jadi jahanam ! terasa macam jantung kena gedebush (bunyi kena tembak) sedih gila kot.. lama kot nak mengadap kat satu template je .. nasib baik template ni mimie siap tak sampai 4 hari.. fuhh ! legaa bila siap .. tapi mimie lagi suka template yang ni ! yang terbaru .. lagi cunn woo ..kan? ;p

ohh yea !
Doodle kredit kat :: Myra Azraff

3 comments:

Aleeya Nabilah said...

Btw thanks bebanyak sudi menerima tempahan untuk blog akak #kskemasikit haha . hmm ok la cantik puas hati akak tengok syamimi edit blog akak . Terima kasih bebanyak sekali lagi . Jangan sedih2 sebab template ta menjadi tu . ni pun da cukup cun tau seriously .

Misya_mimie said...

@Aleeya Nabilahbangga akak happy ^^

Aleeya Nabilah said...

no hal la . Haha :)