Friday, February 10, 2012

Orang macam ni patut DIREMOVE je !


Assalammualaikumm..

tajuk bunyi macam tak puas hati je kan .. bukan tak puas hati sebenarnya mencik benci sangat2 dengan orang yang ketegori otak kotor.. selalunya yang berani cakap tentang benda ni mesti lelaki kan ..

Ni  cinta muka buku cerita kat fb  ..  dengan rasa tak malunye dia post laa status yang berbau agak tak senonoh ..
serius aku yang baca ni malu gilaa , siapa tak malu woi , cakap tentang aset perempuan .. tak ke di panggil  kurang ajar tu ? dah laa tempat umum .. apa kes wehh .. 

yang like pulakk ramai .. mana otak diorang eh ?
ada yang ikut join komen benda tak senonohh .. ishh .. =,=
 

see ? berapa org yg like .. sebab kan tak nak jatuhkan maruah dia tu terpaksa laa blur kan gambar & nama.. karang tak pasal2 dapat malu .. siapa nak tanggung ? aku juga .. hahaha

Memang dia hensem gila, putih macam mat saleh .. tapi siann .. kurang bijaksana .. 
orang tengok status dia pon boleh judge macam2 tentang dia.. kira siapa awek dia memang malang laa .. 

Sebelum korang post something benda yang melibatkan benda yang tak senonoh , feeling2 kita kat tempat umum .. sila berfikir dahulu ye.. karang tak pasal2 ramai pula remove korang ;D

1 comment:

EIYAA RAZ said...

erkkkk , selambanya dia buat status cmtu o.o