Tuesday, February 21, 2012

Patut ke aku buat tempahan blog , header ?

Please .. Mimie perlukan jawapan dari korang ..
patut tak mimie buat tempahan blog ?
kalau buat berapa patut mimie charge kat korang ?

boleh berjaya ke?
mimie memang ada pengalaman edit2 blog ni terutama blog kawan2 ..
ada ke yang nak tempah ye?

>> kalau mimie buat contest / GA hadiah dia ialah full edit template by mimie dan Vector ..
ada tak yang nak ?

5 comments:

Aleeya Nabilah said...

mimie patut megambil tempahan blog . sukahati mimie nak amik berapa . Tapi yang penting dgn akak nanti mesti ada diskaun tau . hehe :)
insyaallah boleh berjaya kalau kita berusaha . akak sokong mimi amik tempahan blog :3

Misya_mimie said...

@Aleeya Nabilahhahaha XD
no hal laa.. dengan akak sure bg diskaun .. hehe. thank for support ^^

Marliyana Mayamin said...

na buat GA..bgus jgak tu..hadiahnyer pon best..=)

Aleeya Nabilah said...

hehe . welcome :D

Iyza Sterra said...

sye rse awk ptut buat tempahan nie...tp make sure harga dia berpatutan la :) sme-2 popuan sng nk berurusan ;)