Sunday, February 12, 2012

Picnik ada tawaran ISTIMEWA !

Assalammualaikumm ..
pasti 90% tahu software yang paling bagus dalam edit2 gambar ni iaitu PICNIK .. korang tahu tak picnik ni dah ta akan wujud after 19 april 2012 ? maybe dia akan tukar nama , jadi lebih baik dari sekarang atau akan makin kedekut .. mana tahu kan ?

memandangkan Picnik dahh akan tamat .. dah ta akan wujud so apa kata korang guna sepuas2 nya? tak rugi taw !! siapa yang selalu guna picnik pasti tahu yang picnik ada servis PREMIUM yang hanya orang khas je boleh guna.. sekarang laa masa nya nak guna puas2 taw.. sebab FREE dah sekarang .. korang edit laa puas2 , sebab tada had dahh .. TIADA PERATURAN .. bestt woo !

contoh sekeping gmbar mimie edit kat sana tadi ..
 

Memang tak cantik .. sebab mimie tak pandai sangat edit2 ni ( merendah diri pulak , menyampah!) ;p
banyak mimie edit , macam2 pattern ada.. tapi tak nak tunjuk korang ! nak pergi buat sendiri ;p
lagi beberapa bulan a.k.a hari je ni .. edit puas2 selagi boleh .. hehe..

For you infomation , kat sana pon boleh buat header .. pandai edit , cantikk laa jadinya.. 
siapa yang tak reti guna software seperti photoshop , gimp , photoscape , kena guna ni .. senang macam kacang je !

2 comments:

myra azraff said...

akak pon suke edit kat picnik..cantik2 kan..huhu..paling best bila yg premium sekarang free je..:)

Misya_mimie said...

@myra azraffyup .. memang best sesangat ^^