Friday, February 3, 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

Assalammualaikumm .. Hari Ni mimie rajin nak join giveaway .. rasanyaa dah lama sangat tak joinn GA ni .. 
Rindu pulak nak sertai .. harap mimie bertuah kali ni .. AMIN .. 

HIT BANNER TO JOIN

Taq mereka ::
http://nienasofea.blogspot.com/http://sweetblogyana-sweetblog.blogspot.comhttp://mahligaidea.blogspot.com/
SPONSER



akan tamat pada 29 Feb 2012

6 comments:

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said...

Datang BW kat sini...
Jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

HaidahHassan said...

salam, jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
jemput singgah blog haidah ^^
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html
Thanks Dear,

Misya_mimie said...

@HaidahHassaninsyaallah akan join contest awak .. Amin ! smoga kita dua ada rezeki ^^

Pupel Liyana said...

Pupel datang check entri ga. Terima kasih kerana sudi join pupel liyana mega giveaway. gud luck.