Friday, February 17, 2012

Segmen Seni : Makeover Me Contest


contest kali ni special sikit bagi aku , sebab melibatkan melukis.. ye aku memang suka sangat lukis terutama menggunakan software yang berada kat komputer ni .. 
contest kali ni Anjuran dari Alif ismail yang mahir buat doodle  comel2..
memandangkan tak da idea so decide nak buat vector je..

oke fine .. tak berapa nak lawa >,<
memangdangkan baju alif jenis stripe and aku fail gila nak buat benda tu .. buat baju jenis plain jelaa .. hehe..

>> aku harap sangat contest ni tak akan terbatal even tak ramai yang join contest ni .. 

13 comments:

alif ismail said...

salam

terima kasih kerana menjadi peserta yang komited!!!

keputusan akan dimaklumkan di kotak komen ini..

Jomtonton said...

Fuyoo.. Cantik.. ^__^.

myra azraff said...

waa...menjadik!...^O^..
good luck syamimi:)

Shahidah Ones said...

Cantik!!Guna software ke ape?

Misya_mimie said...

@Shahidah Ones ye kak.. Guna software photoshop je...

Misya_mimie said...

yeke cntik? Muka jadi lebar semacam je..hehehe.. Thanks ye ^^

Shahidah Ones said...

Cantik!Mane ade lebar...Tahniah..Semoge berjaye...

biQa Hatmin said...

pesaing saya hebat2 belaka ni...huhu semoga berjaya jugak yer

Ahmad Haziq Azlan said...

cantik

Misya_mimie said...

@biQa Hatminbuqa buat lg cntik

hati~♡ said...

wah... cantik.. gdluck ye.. sy pun join ^_^

~Nur Zulaiha~ said...

cantik!!,, =0

sama2 gud luck yer.. =), follow sini

apisv2 said...

salam, jalan2 melihat hasil karya korang yang kreatif :D

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest.html