Thursday, March 1, 2012

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

Memandangkan tuan punye contest sendri datang jemput .. so ringan2 kan laa join nie ye.. hehe
actually tgh bosan menggila ni .. hehe

dia kata edit gambar sehabis cunkan ?
so aku nak pertaruhkan gambar ni laa ..
actually ni gambar yang aku sendiri buat > RUJUK ENTRY NI <
memang bukan pic aku .. tapi kata edit gambar sehabis cun right ? edit jelaa.. tada pon syarat yang mengatakan tak boleh edit gambar org lain , atau melukis balik muka org .. hehe
harap2 aku tak di reject dari contest ni .. sobs T,T

mohon pihak juri adil ye ^^

taq mereka::

3 comments:

SLUMBER SAGUN said...

thax join:) gmba d terime, asal d edit, saye trime je :)

FaLya said...

dah join GA ni?ada hadiah misteri utk top reff dan pelbagai lg hadiah utk dimenangi:)
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

hananhadila said...

wah wahh ! comell ! :D daa follow sinii ;)