Tuesday, March 6, 2012

Gambar yang Disiap mewarna

 
Just nak tempek gambar yang dah lama terbuku di hati nak post ..
Gambar ni baru sekarang dapat diwarnakan . Selama ni tak sanggup nak warnakan sebab banyak sangat binatang nye .. tak larat Den nak warna guna PS ..>,<
Lepas jumpa SAI je terus cadang nak warna , hari ni baru ler free..
tapi sakit hati pula bila nak paste gambar.. tak boleh nak save gambar, ni pon guna screen capture. haha..
Ni gambar sebelum diwarnakan ..  sian , dah dekat 2 bulan dalam document baru ada mase  nak buat .. hehe ..  kalau korang perasan kedudukan diorang berubah .. semua sebab SAI
Makin buruk dah aku tengok =,=

Stroke guna:: Photoshop CS5
warna ::Paint tool Sai 
SCreen Capture:: Photoscape
Source :: Abidin Azlan 

2 comments:

Norlida Ramli said...

alolo.kiut miutnyee ")

x eti la guna paint tool sai..dh ada lma dh lam lappy ni..huhu

Misya_mimie said...

tape2 . nanti kalau mimie rajin mimie ajar guna paint tool sai oke ^^