Saturday, June 30, 2012

Im back for a while !

Assalamualaikum ..

Hurm , lama sangat tak berupdate blog ni ..
hanya mampu buka guna handphone je selama ni ;(
Niat online ni pun nak buat kerja kursus .. semua dah hampir selesai cuma tinggal nak print je..

terasa bosan pula dengan template sekarang ni .. XD
pakai tak sampai pun 4 bulan ..
Memang template ni aku tak berkenan dari mula , terlalu gelap & maybe lambat loading sikit ;(
tapi ramai kata cantik ..
Thanks kepada mereka yang cakap . ;)

Kali ni aku nak tukar kepada yang lebih ringan sikit , colourful , sdap mata memandang ;)
Tunggu jela rupa baru ye ;)
well , aku harap template yang akan datang adalah yang  the best ^^

1 comment:

ccicute said...

x saba nak tgk.. ^_^