Tuesday, October 16, 2012

freebies header simple

Assalammualaikum ..

Dah lama rasanya tak bagi freebies ..  sejak dah lama tak berjinak-jinak dengan dunia blog ni makin banyak benda dah lupa , kekok , kurang pandai .. 
nak tukar rupa blog pun tada idea .. 
nak buat vector pun macam malas ..
nak berdoodle tada idea pula..
nak buat header tada idea ..
last2 ini yang jadi .. 





akibat dah lama sangat tak terlibat dengan dunia seni ni , habis bakat hilang .. wahaha XD
sila-silalah ambil ;)

memandangkan tahun depan aku (mimie) akan menjejakkan kaki ke tingkatan 4..
i have no idea , where i should go .. 
pergi ke sekolah teknik or teruskan je belajar di tingkatan 4 tapi kos apa ?
Sains atau akaun ? ikutkan hati semua taknak .. tapi apakan daya , benda tu yang akan menentukan masa depan aku .. walau tak suka macam mana sekalipun pada mulanya, lama-lama suka la kan ? 
tak kenal maka tak cinta <3

mimie minta jasa baik korang tolong tekan churp2 mimie please ;) tq
#aku harap mak aku akan cepat sembuh .. ya allah sihatkanlah ibuku Ya allah ! AMin .

No comments: