Wednesday, October 31, 2012

GiveAway Template made by Mimie


1 NOVEMBER 2012 - 30 NOVEMBER 2012

Assalammualaikum . 
Mimie bercadang nak buat Giveaway memandang musim cuti sekolah sudah tiba .
Template yang mimie maksudkan adalah :::
Contoh template. Yang sebenar lebih kebaboom .

Template yang akan di menangi  seperti gambar di atas .
Tetapi tidak bermakna akan serupa ! I will create something better than this . 
Otherwise , you like this template then i will do same like this & Warna boleh di ubah .
Mimie akan pasangkan sendiri template ini pada blog korang . Header pun korang dapat free ;)

Syarat-syarat ::
 1.Like my Facebook > HERE<
2.Follow my blog Wajib
3.Klik SINI , SANA , SITU sila jujur ye .
4.Letak banner dalam entry dan link kan ke blog ni
http://2.bp.blogspot.com/ts9A5G5GvgI/UJEYx4gE9uI/AAAAAAAACTw/Ax623hKa9jo/s320/Banner+template+free.png
5.Letak Link entry di kotak Komen . 
Simple kan syarat-syaratnya? Tolong jujur ye bila join Giveaway  ni^^
kalau KORANG terpilih sebagai  pemenang tetapi tidak mengikut syarat2 bukan ke itu namanya tidak jujur dan tidak adil bagi mereka yang mengikuti syarat-syarat ni ? Be honest with yourself .

Contoh Template yang mimi pernah buat .
Tempahan Kak aleeya Nabilah tapi sekarang dah bertukar . Rupa baru blognya Mimie juga yang buat.

Banyak Lagi tapi penat untuk mencari . kalau cari entah sampai bila nak tamat XD

Untuk pengetahuan korang , Pemenang di pilih melalui Random.org atau melalui trafik yang masuk ke blog mimie so pandai-pandai la korang tarik orang untuk join giveaway ni . ;)
Pemenang hanya seorang tetapi kalau mimie baik hati tidak sibuk mimie akan memilih 2 orang pemenang . 

Harap-harap Giveaway ni mendapat sambutan .. Amin .
Jom la cuba nasib . =)

12 comments:

vendettatraveller said...

saya join :D

http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/10/giveaway-template-made-by-mimie.html

Aleeya Nabilah said...

join :p

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/10/giveaway-template-made-by-mimie.html

therosputih said...

cuba nasib
http://therosputih.blogspot.com/2012/11/contestgiveaway-made-by-mimie.html

aznain said...

join jugak

http://contestcontest.blogspot.com/2012/11/giveaway-template-made-by-mimie.html

Anonymous said...

x paham...

JaSSNaNi said...

Join ya..

http://jassnani.blogspot.com/2012/11/contestga-template-made-by-mimie.html

Misya_mimie said...

Terima kasih ye semua kerana join ^^

XxFaraizatii2NdxX said...

http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/giveaway-template-made-by-mimie.html

priyadarshini said...

Saya join:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/giveaway-template-made-by-mimie.html

Abyllazz said...

saya suka dan saya join .... :D

Syamimi_Tahir said...

@Abyllazzhttp://nabila-aziz.blogspot.com/2012/11/httpmysterygurl97blogspotcom201210givea.html

Abyllazz said...

saya join ,

http://nabila-aziz.blogspot.com/2012/11/httpmysterygurl97blogspotcom201210givea.html