Monday, October 15, 2012

TIKET PERCUMA ke Konsert Roadaway ,


Macam korang semua tahu PMR 2012 sudah tamat pada 15 Oct 2012 iaitu pada hari ni ..
Wahh sudah merdeka ! tapi perasaan ini seolah-olah berasa sedih dengan jawapan yang diberi dalam kertas tu .. tak guna dah menyesal . bertawakal dan redha jela pada Allah ;)

Siapa kaki KONSERT kat sini ?
Tidak lama lagi akan diadakan ROADAWAY FESTIVAL 2012 pada 20.10.12 nie..
Rugi tak pergi .. macam-macam penyanyi ada contohnya
Bunkface , Hujan , go gerila dan bermacam-macam lagi ..
Pergi ke > LiNK ni < korang boleh tahu lebih banyak detail ..

by the way , sementara masih ada masa ni korang berebut laa tiket percuma . manalah tahu BERTUAH kan ;)
semua detail ada kat SINI


Psss ##! Tolong laa tekan churp2 ye .. 
dahh lama tak buka blog ni duit pun tak jalan .. sedih ;(
harap sangat ada yang baik hati ^^


2 comments:

Hanif said...

Salam kenal….dan I follow sekali
Ambil kesempatan jom exchange bloglist
Hanif blog bloglist
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Anonymous said...

Hehe I see that you are doing good buddy, lot’s of good articles. It would be good for you if you could invest in some ads you know, your Google rankings would be better probably. If your budget is tight, try to find other blog owners in similar niches and exchange links. Your blog looks like something that can do it big, it would be a shame if the people don’t see it ;) Have a nice day