Wednesday, November 14, 2012

Please solve my problem ! I need Your help .


Nak sangat tukar template . Bercadang nak buat dari step 1 hingga step 10 .
so dari 0-0 la . Masalahnye apabila dah tukar ke template SIMPLE then nak tukar ke MINIMA atau DENIM dah tak boleh . Blur la bila dashboard bertukar baru . Confius . Ke aku yang rabun tak nampak ?
Ada penyelesaian tak ? Anybody know?

Bercadang nak tukar template ni 
nak buat template yang lebih kawaii . Memandangkan blog mimie sekarang mcam lambat load je bila buka guna laptop orang lain . Tak tahu la kalau laptop korang cepat je load .

Untuk pengetahuan korang mimie ada dua masalah . Masalah besar ! hehe . tak da la besar mana pun sebenarnya . Tapi mimie memang perlukan jawapan kepada soalan mimie . Buntu dah otak ni fikir .

 Tiada nama baru untuk template ini untuk letak di HEADER . Tolong bagi cadangan nama yang sesuai untuk template ni  
 Bagaimana cara tukar template jenis DENIM / MiNIMA . Terangkan pada mimie bagaimana 

8 comments:

vendettatraveller said...

saya daa lame perasan no denim template kat list template tuu . ari tuu nak edit blog pon carik denim tak jumpe . nak edit simple susah meyhh .

Syamimi_Tahir said...

@vendettatraveller so that means memang tadalah ye .. haish .. tak best betul la nak edit mcamtu

Kuchiki EnnaMoon said...

cantik design baru tu, nama blog baru pun kena kawaii jugak la. tapi apa yg penting personaliti tuan punya blog. contohnya, kalau awk ni pendiam, just letak silent bla bla. apa apa pun buleh :)

Syamimi_Tahir said...

@Kuchiki EnnaMoon haha.. macam tahu2 je sy ni pendiam . Itulah tgh fikir nama apa yang kawaii . btw good idea.

Farra Izzaty said...

Mmg susah nak revert balik ek *_~ tapi saya ada cara nak tukar ke denim,awak search kat gugel "freebies templat denim" lau dah jumpa awk copy semua code dia,automatik awak dah revert ke denim.pastu ubah ler apa yang patut, , ayat tunggang langgang =_~

Syamimi_Tahir said...

@Farra Izzaty befor this dah pernah try tapi tak boleh save sebab code error.. ;(

Tengku Puteri said...

akak pun alami masalah yg sama...bila ada yg mnta editkan blog...pening tgok dshboard baru...huhu

Syamimi_Tahir said...

@Tengku Puteri itulah pasal . menyampah betul rupa baru skrng ni . banyak kekurangan dari seblum ni