Sunday, December 23, 2012

Application : Uji kepantasan Menaip

Seberapa pantas korang boleh menaip dalam masa 1 minit ? Boleh Taip jika tak tengok keyboard tak ? Okey ;) Jom cuba ketangkasan jari korang bergerak ye . Melalui application ni juga korang boleh tengok cara yang betul untuk menaip .

Sesiapa yang bosan gila sampai nak mampus tu boleh la try . Bagi exercise sikit jari-jari tu .
Ranking kali ni teruk sikit sebab ada gangguan teknikal . 
Jom cuba > DISINI <

Dah try ? Tinggal sikit comment korang ^^

3 comments:

Siti Aisyah said...

saya punya paling bagus 29 wpm

ASYRAF LAZIM said...

wahhh,, best la app tu

aeka mnsr said...

Saya ada tag awak dlm post Fivers Hijabis Giveaway by MV , nnt tngok ya ? otw nak post :)