Saturday, December 29, 2012

ART (SAI)

Mimie dalam keadaan sedih sangat ni sebab bulan ni mimie tak akan online dah. 
Bulan depan insyaallah mimie akan kembali aktif macam biasa . 
Selama mimie tiada internet (unifi kena potong)  mimie cuba praktikkan guna SAI . Mimie cuba untuk mendalami cara-cara untuk warna . 

 Ulat tu dah mcm jari .hehe . Mimie pelik la macam mana orang lain boleh lukis vector guna SAI ni . Mimie lukis apple ni pun hampir 50 jenis colour yang berbeza ton . Memang tabik gila pada mereka !

Doodle ni siapa nak curik , curik laa . haha . 
Tiada internet pun masih boleh berseni ;) <3
bbye .

5 comments:

Alyn Hyunnie said...

comel la...pndai pndai..awk pn berbakat la ^__^

munirah :) said...

comey ulat tu :3
meh kita bagi tips ehehe (cam expert je ;p)
pakai brush pastu adjust setting dari simple circle ke fine round 1 , baru lawa :)

Syamimi_Tahir said...

@munirah :) oh yeke .. okey nanti nak try ;) thanks

Syamimi_Tahir said...

@Alyn Hyunnie tada laa . masih nak belajar ni ;)

Arni vanilla said...

Pandai Kak Mimie buat . Cantik kak mimie colour apple tuhh