Thursday, December 6, 2012

Birthday & Fever



Setengah hari mimi tak online . berlambak komen tak approve . Kepenatan sedikit kerana kena hujan tadi . Kawan punya pasal so redah jela hujan lebat mcam mana pun . Im so lucky today because i got fever ! At least aku happy tengok kawan aku gembira . Happy birthday to Syairah !

Aku tak sediakan dia apa-apa pun . Aku cakap kat dia
 Kau pilih hadiah yang kau nak 
Aku nak hadiah mahal je .
Amboi , dari nak bagi terus tak nak bagi . Cepatlah pilih . sekali seumur hidup je ni 
Aku nak hadiah yang boleh simpan buat kenangan .

Apaa ea? 
Hurm apa2 aja ..

Aku capai Lip Gloss , Eye liner , perfume, segala barang makeup aku hulur .. Semua dia reject . aku tahu dia nak tapi malu sebab harga kot . Apa yang aku hulurkan bukan lah mahal sangat pun .last2 dia minta aku pergi kedai RM2 . haha.. Terlebih mahal la pula . 

Kami 5 orang (shue ,cousin shue ,  syai . mey & aku ) pergi makan . Aku nak bayar makanan dia pun dia tak nak .

Otw nak balik aku terfikir . Dia tiada kredit kan . 
Jom Beli topup . Kau kan tak da topup . 
Dari kau beli topup baik kau bagi aku duit .
Betul ni ? Keluarkan duit RM5 . Nah !

Sampai je rumah terus pening . Berat sangat kepala ni . Aku gagahkan juga online. Jap lagi nak round semua blogger nak pastikan Peserta Kawaii GA ikut peraturan . macam2 aku dapat komen . haha. Ada yang kata keluarkan je yang tak ikut peraturan tu . Itu aku akan fikirkan kemudian . Kalau aku sempat aku akan jawab soalan2 yang lain . k bbye . 

2 comments:

Dunia Wilma said...

Ini barulah...terus bagi duit RM5 ^_^
Wilma pun nak macam tu...Hehehe...

zeeQa said...

wah untungnya..
best ad kawan mcm awak ^^