Monday, December 10, 2012

En.Nuffnang beri Duit kat aku ?


Tadi tergerak hati nak check earning nuffnang aku dengan harapan ada kenaikkan .
Dah dekat setahun earning aku bape sen je . Memang dikatakan sikit la. 
Then tengok pula blogger Fizgraphic dapat BE . Seriusly mood in jelly . 
Dalam hati dah kata macam-macam " Kat aku tak pernah pula dia nak bagi BE "

Buka laa sekejap Nuffnang. haaa amik kau terjojol bijik mata aku .
Baru kutuk dah dapat ! haha >,< earning aku naik mendadak  ! wow . sungguh tak disangka .
naik mendadak tu bukanlah berpuluh-puluh ringgit macam korang punya . Bape hinggit riggit je .
Walaubagimana pun , Syukur alhamdullilah . Ada juga rezeki aku rupanya dalam dunia blog ni .
Tapi tak sebanyak korang la . Aku tak dapat pun BE tapi Cost Per-unique click .
Tanpa bantuan blogger-bloger lain tak merasa aku nak tengok earning aku naik .

CPUV aku still kosong ;( Aku tak tahu apa bintang kejadah tu . Macam mana nak dapat pun aku tak tahu . Blogger yang ohsemm macam korang sure tahu apa tu kan ;)

Kemudian aku jalan-jalan lagi jumpa sesuatu yang menarik kat nuffnang ni  Nak tergelak sampai muntah darah pula rasa XD
Apa kebenda MAMAT GATAL EMAIL tu ? Takk pernah aku taip benda sebegitu kat blog aku .
Hit sampai 3 pula tu . Dah gatal sangat ke? :p


8 comments:

tyka eyka said...

dia macam mana kita nak buat nuffnang nie ?^^

Syamimi_Tahir said...

nanti saya buat tutorial k ^^

Husnalyas said...

haha. nufnang sy x menaik pn. terus sy stop. skrg maen says, churp2 ngan blin je :)

Syamimi_Tahir said...

ouh yeke . samalaa saya dulu . Sekarang ni baru belajar nak activekan balik ^^

Wnurdiyana said...

wahh, best nuffnang :) make money ^^

Dunia Wilma said...

Wah...Tahniah...
Teruskan usama ya Mimi ^_^

Syamimi_Tahir said...

terima kasih Wilma ^^

zeeQa said...

nanti kita share-ll duit tu, hehe *jk