Monday, December 24, 2012

FREEBIES DOODLE KAWAII

First of all , Mimie nak ingatkan korang doodle yang mimie bagi ni bukan hak cipta mimie .
Semua ni mimie dapat hasil carian di google . Lama sangat sampai lupa dapat kat mana . Before ni mimie ada bagi juga , Boleh rujuk di tutorial . Siapa yang nak repost or guna creditkan pada mimi . tak pun comment je ;) 










Right Click untuk SAVE atau nak COPY URL IMAGE

5 comments:

husnamujahidah said...

Nice~ tapi ada tak freebies doodle kawai yang bertudung? :')

Syamimi_Tahir said...

@husnamujahidah tak pernah jumpa laa pula selama ni ;) kalau ada nanti saya share

Izzati Amira said...

ambil yg nombor dua tu ye (:

nurhamiza shuhada said...

ambil satu ya?thanks :)

nurul ezzatie zulkarnain said...

ambil boleh ? ;)