Saturday, December 8, 2012

Template TheRosPutih

Hari ni aku edit blog TheRosPutih
Tema yang di minta adalah biru dan hitam .
So aku create je something simple .

 

Aku tak dapat nak Screen Capture template before edit . ;( nak cepat punya pasalkan .
memandangkan blog TheRosPutih ni agak crowded dengan widget so take time untuk aku fikir cara nak menampakkan kemas . Seriusly aku sangat takut untuk buang widget2  kat situ . 
Lepas aku fikir  empat puluh lima  kali aku yakin aku patut buang benda yang tak patut ada . huhu.

Header aku buat simple je memandangkan blog tu lebih kepada Jualan kan .
background aku guna warna plain  sebab aku tak jumpa background yang sesuai . The fact is aku memang bermasalah dalam mencari background .

Banyak cabaran semasa edit blog ni . Masa edit entah iklan dari mana  muncul tiba-tiba . kalau dikira lebih 30 kali iklan tu keluar . tapi nasib baik mood aku okey . haha
Fuhh ! syukur alhamdulillah dah settle .

7 comments:

vendettatraveller said...

wahh ! cantik cantik :D simple tapi sangat nice !

uyu_chan said...

wah pandai akak desing blog kan kiut je~~

Syamimi_Tahir said...

@vendettatraveller Terima kasih . buat yang terlintas je ;)

Syamimi_Tahir said...

@uyu_chan eh mana ada. biasa2 je . uyu lagi pandai design

therosputih said...

terima kasih ye dek non, akak puas hati...=)

Dunia Wilma said...

Cantik...
Simple but awesome ^_^

zeeQa said...

simple and nice,
nasib baik ada kesabaran yang tinggi masa edit blog tu, haha :3