Sunday, December 23, 2012

Try and Error Using SAI


Dari hari Sabtu praticekan jari untuk melukis menggunakan PAINT TOOL SAI . First try tu memang sedih lebih2 lagi bab mewarna . Tak pandai nak balancekan ton .
Mata adalah perkara paling aku lemah . Search Encik Google , alhamdulillah jadi lah juga . 

Comel tak ? haha . Ni pun main lukis je . Malas nak lukis basic . Conteng2 je dengan warna yang ada . 

Yang ni agak pelik sikit . Tak tahu apa yang dilukis . Try buat vector tapi tak menjadi pulak =,=. Cuba lukis  tanpa outline .  Buat sementara waktu ni aku puas hati hasil dengan kerja pertama . 

Mahu tengok lebih banyak art mimie di SINI

6 comments:

_Nur Munirah_ said...

cute gitu..just dagu yg gmbr no.2 tu pnjng sngt..jngn marah~~~~~ :)

Syamimi_Tahir said...

@_Nur Munirah_ nampak macam dagu ea? haha . act leher . Tak reti buat shadow >,< Tq . Comment tu sangat membantu

Dirah Jaludin said...

Can I ask you something? Where can I download the program for full version?

Syamimi_Tahir said...

Di sini http://wanhazel.blogspot.com/2011/10/sai-paint-full-vesionportable-free.html

Alif Ismail said...

bole da ni...slow2 ok

munirah :) said...

not bad :D guna brush eh... sikit lagi praktis insyaAllah hasilnya gempak! Keep it up :)