Wednesday, December 12, 2012

Tutorial : Cara Share SAYS di Blog

Ini earning yang mimie dapat sekarang ni . Memang tak banyak mana pun tapi cukuplah untuk buat duit makan sebulan =)

Sesiapa yang tiada Akaun Says boleh rujuk TUTORIAL DISINI  .

 1. Klik SPECIAL . Kemudian Pilih salah satu reward yang korang nak share

 2.Klik Button Share

3. Akan keluar satu tab . Klik SHARE 


4. Apabila dah klik Share akan keluar satu Tab . Copy Link yang dalam kotak merah tu .

5. SIAP !! korang boleh paste kat mana2 je lepas ni ;)


11 comments:

Dunia Wilma said...

Thanks for sharing Sis ^_^

Syamimi_Tahir said...

@Dunia Wilma Sama-sama ^^

Nazz Nazihah said...

pernah dapat eh duit dia?

farah kechik said...

thanks for the tutorial <3

Nana said...

@farah kechik kenapa paste url dya pulak yang keluar ?

Syamimi_Tahir said...

@Nana apa maksud awak ??

Syamimi_Tahir said...

@Nazz Nazihah Tak pernah cuba lagi . Sayang pula nak kuarkan duit tu

Nurul Ain said...

wah mcm best je

Nana said...

maksud saya, bila paste url tu kan, kod dya yang keluar.

Anis Rabun said...

Yeay ! Menjadi ! Thanks Akak . :)

Miss Kechik said...

nape tak jadi? url yg kluar. Sy paste dkt Html