Wednesday, December 12, 2012

Tutorial : Daftar SAYS

Alhamdullilah Earning mimie dalam says pun makin bertambah .  ^^
Dalam sebulan mimie dah boleh dapat kutip jumlah sebanyak ni . Korang tak nak ke? Jom daftar jadi ahli Says . Tak perlu bayar untuk pendaftaran ;)
SO hari ni mimie akan ajarkan korang untuk Sign up Says . Says ni lebih bagus dari Churp2 taw .

1. Yang pertama sekali korang perlu buat adalah pergi ke laman weh ni (HERE) untuk sign up
2. Biar loading seketika kemudian akan keluar satu page macam di bawah . Klik JOIN SYAMIMI TAHIR


 
 3.Akan keluar satu Tab(seperti gambar diatas) . Korang Isi semua form yang dia nak .
4. Dah settle semua tu Klik CREATE MY ACCOUNT
5. DONE !! semua dah siap . 

 Gambar ni untuk rujukan korang sahaja .
Untuk Share reward korang boleh Rujuk TUTORIAL SINI

Nota : Setiap kali orang klik akan mendapat RM0.20 atau RM 0.40 . Cuba bayangkan kalau 20 orang klik sehari dah berapa?
kalau 100 orang klik seminggu dah berapa puluh pula ? Jangan mudah berputus asa untuk mencapai kejayaan . ;)
Apabila Duit korang sudah cecah RM50 ,Button Cash out akan muncul .  korang boleh tebus duit tu dengan tekan butang CASH OUT . Kalau korang nak simpan duit beribu-riban tak payah tekan butang tu .
 Kemudian dia akan suruh isi borang ,seperti gambar di bawah .
Dia akn bagi satu notis yang menyatakan duit tu akan masuk dalam akaun korang dalam tempoh sebulan .

16 comments:

Dae Hyun said...

kalau buat akaun ni . nanti duit tu kite dapat ker ?

Syamimi_Tahir said...

@Dae Hyun Mesti lah kita dapat . bila duit kita cacah RM50 kita boleh cashout then duit tu akan transfer ke bank

Nazz Nazihah said...

"Akan keluar satu Tab . Korang Isi semua form yang dia nak ."

Tab apa ye? :/

Syamimi_Tahir said...

@Nazz Nazihah tab yang dia suruh isi usename , password , email and lain2

Syamimi_Tahir said...

macam form yang mimie isi kat atas tu ^^

Nazz Nazihah said...

Oh okay. Then boleh ajar tak lepas kita share something, macam mana dapat NAK duit?

Syamimi_Tahir said...

@Nazz Nazihah jika orang klik link says kita macam kat sidebar mimie (Liciouc) automatik duit akan masuk

Nazz Nazihah said...

Okay, thanks :)

nur aya said...

sy nak tanye pasal says .. boleh add fb saya tak .. dekat blog sy .. tq (:

ASYRAF LAZIM said...

wahhh,, bestnya !

siti zawiah said...

boleh tolong buatkan bagi pihak saya?hehehe

Syamimi_Tahir said...

@siti zawiah bOLEH ^^

Arni vanilla said...

Herm , kalau takde bank duit tak boleh masuk ek ? Bagi akaun bank keluarga sediri boleh kann ?

Syamimi_Tahir said...

@Arni vanillaBoleh juga ;) akaun sesiapa pun boleh

syafika atilia said...

dah jdi ahli bwh mimie lepastu nk buat apeye?? mmg x phm pon

Rio Fernando said...

akak, saye kan budak indonesie...
nak macemane cah out-kan duit tu?